×

Hiba

[OSYouTube] Alledia framework not found

A Fábafém Ipari és Kereskedelmi Kft. jogelődje a Fábafém Bt. révén 1993-ban alakult, két magánvállalkozó üzleti partnereit és műszaki eszközeit társítva. Nevét alaptevékenységéből választotta, mivel a fő profil a bútorvasalat gyártása volt. A bútoriparban egyre ismertebbek lettünk, pontos és jó minőségű szállításaink megalapozták sikereinket. Néhány éve azonban a piac adta lehetőségek kihasználásával és a hazai bútoripar meggyengülésével tevékenységi körünk jelentősen kibővült, átalakult.

Fejlesztéseinkben a nagysorozatú fémforgácsolt alkatrészgyártás lehetőségeit igyekeztük megteremteni, ezért több CNC vezérlésű esztergát, megmunkáló központot vásároltunk. Hatására árbevételünk folyamatosan emelkedett, melynek köszönhetően két lépcsőben 2011.-ben egy 1650m2-es, majd 2014.-ben egy 850m2-es új korszerű üzemcsarnokot építettünk.

A vállalat a tulajdonosok aktív közreműködésével 70 fő alkalmazottat foglalkoztat. Árbevételünk 2016-ban meghaladta a nettó 700 millió forintot. A társaság eddig minden évben jelentősen növelte termelő kapacitását. De tudjuk, hogy a piac nem méltatja a múltat, ezért további kihívásoknak kell megfelelnünk, ami esetünkben a termelő eszközök további korszerűsítését jelenti. Folyamatos fejlesztésekkel a már megszerzett piaci részesedésünket meg kívánjuk tartani, és új stabil partnereket szerezve növelni.

2001-ben ISO 9001 minősítésünk megtörtént.